Collection: Čili kolekcija

"Spice Herbs Land's Chili Collection" siūlo ugningą aštriosios paprikos, aitriosios paprikos "Bird Eye", rūkytos paprikos, aitriosios paprikos, aitriosios paprikos granulių ir kajeno pipirų prieskonių mišinio pasirinkimą. Ši kolekcija puikiai tinka patiekalams suteikti aštrumo ir drąsaus skonio - ją privalo turėti čili mėgėjai ir drąsūs virėjai.

Default collection image
  • Tuvo Austrumu garšvielu kolekcija - 4 gab. iepakojumā

    Tuvo Austrumu garšvielu kolekcijas iepakojums (4 gab.) – bagātīgas, autentiskas garšas

    Regular price €26,39
    Regular price €31,67 Sale price €26,39
    400g €26,39 (€31,67)
  • Tuvo Austrumu garšvielu kolekcija - 6 gab. iepakojumā

    Tuvo Austrumu garšvielu kolekcijas iepakojums (6 gab.) – bagātīgas, eksotiskas garšas

    Regular price €44,39
    Regular price €53,27 Sale price €44,39
    600g €44,39 (€53,27)
  • Indijas garšvielu komplekts - 4 gab. iepakojumā

    Indijas garšvielu komplekts (4 gab.) – autentiskas garšas tradicionālajai ēdienu gatavošanai

    Regular price €27,59
    Regular price €33,11 Sale price €27,59
    400g €27,59 (€33,11)
  • Indijas garšvielu komplekts - 6 gab. iepakojumā

    Indijas garšvielu komplekts (6 gab.) – autentiskas garšas tradicionālajai ēdienu gatavošanai

    Regular price €44,39
    Regular price €53,27 Sale price €44,39
    600g €44,39 (€53,27)
  • Čili kolekcija - 4 vnt. pakuotė

    Čili kolekcijos rinkinys iš 4 – aštrios ir skanios čili veislės

    Regular price €28,79
    Regular price €34,55 Sale price €28,79
    400g €28,79 (€34,55)
  • Čili kolekcija

    Čili kolekcijos rinkinys 6 – aštrios ir skoningos čili rūšys.

    Regular price €41,99
    Regular price €50,39 Sale price €41,99
    600g €41,99 (€50,39)
FAQ Image

Dažnai užduodami klausimai

Prieskoniai turi būti laikomi sandariuose induose, apsaugotuose nuo karščio, šviesos ir drėgmės. Nesumalti prieskoniai išsilaiko ilgiau nei malti, tačiau ir vieni, ir kiti turėtų būti laikomi vėsioje ir sausoje vietoje, kad išlaikytų savo aromatą ir stiprumą.

Nesumalti prieskoniai gali išlikti švieži 2-4 metus, o malti prieskoniai paprastai išlieka švieži 1-3 metus. Tačiau prieskonių galiojimo laikas tradicine prasme nesibaigia - laikui bėgant jie tiesiog praranda savo skonį ir stiprumą.

Tokie prieskonių mišiniai kaip „Garam Masala“, „Taco Mix“ ir itališki prieskoniai suteikia patiekalams gilumo ir nereikalauja daugybės prieskonių. Juos galima naudoti mėsai trinti, daržovėms pagardinti arba dėti į sriubas ir troškinius, kad įgautų papildomo skonio.

Prieskoniai paprastai neaugina pelėsių, nebent jie būtų veikiami drėgmės. Jei prieskoniai turi silpną kvapą arba yra gumuliukų, jie gali būti sugėrę drėgmės ir turėtų būti pakeisti.

Tokie prieskoniai kaip cinamonas, kajeno pipirai, ciberžolė ir juodieji pipirai gali padėti pagreitinti medžiagų apykaitą, palengvinti virškinimą ir paskatinti riebalų deginimą.

Džiovintas žoleles, pavyzdžiui, raudonėlį, čiobrelį ir rozmariną, reikėtų dėti gaminimo proceso pradžioje, kad jos spėtų atsiskleisti. O šviežių žolelių reikėtų dėti pabaigoje, kad jų skonis būtų geriausias.

Įpilkite pieno produktų (jogurto, grietinėlės, pieno), kad subalansuotumėte karštį. Įmaišykite šiek tiek cukraus arba medaus, kad sušvelnintumėte aštrumą. Įpilkite daugiau pagrindinių ingredientų (pvz., sultinio, pomidorų ar bulvių), kad susilpnintumėte prieskonius.

Pagrindiniai prieskoniai: Kasdieniam maisto ruošimui: Juodieji pipirai, druska, kmynai, kalendra, paprika, česnakų milteliai. Kepimui: Kepimui: cinamonas, muskatas, kvapieji pipirai. aštriems patiekalams: prieskoniai: aitriųjų paprikų milteliai, kajeno pipirai, garstyčių sėklos.