-
Indijas garšvielu komplekts - 4 gab. iepakojumā
Indijas garšvielu komplekts (4 gab.) – autentiskas garšas tradicionālajai ēdienu gatavošanai
Обычная цена €27,59Обычная цена €33,11 Цена продажи €27,59Цена за единицу за -
Indijas garšvielu komplekts - 6 gab. iepakojumā
Indijas garšvielu komplekts (6 gab.) – autentiskas garšas tradicionālajai ēdienu gatavošanai
Обычная цена €44,39Обычная цена €53,27 Цена продажи €44,39Цена за единицу за -
Zivju kolekcija - 4 iepakojums
Svaigu zivju savākšanas iepakojums (4 gab.) – kvalitatīvas jūras veltes katrai maltītei
Обычная цена €22,79Обычная цена €27,35 Цена продажи €22,79Цена за единицу за -
Mėsos rinkinys - 4 vnt. pakuotė
Gaļas savākšanas iepakojums (4 gab.) – svaigi, augstākās kvalitātes gabali
Обычная цена €26,39Обычная цена €31,67 Цена продажи €26,39Цена за единицу за -
Gaļas kolekcija - 6 gab. iepakojums
Gaļas savākšanas iepakojums (6 gab.) – svaigi, augstākās kvalitātes gabali jums
Обычная цена €38,39Обычная цена €46,07 Цена продажи €38,39Цена за единицу за -
Šefo kolekcija – 4 vnt. pakuotė
Šefo kolekcijos rinkinys (4 vnt.) – aukščiausios kokybės ingredientai gurmaniškam maisto gaminimui
Обычная цена €29,99Обычная цена €35,99 Цена продажи €29,99Цена за единицу за -
Šefo kolekcija
Chef Collection Pack of 6 – Premium Ingredients for Gourmet Cooking
Обычная цена €57,59Обычная цена €69,11 Цена продажи €57,59Цена за единицу за
Dažnai užduodami klausimai
Prieskoniai turi būti laikomi sandariuose induose, apsaugotuose nuo karščio, šviesos ir drėgmės. Nesumalti prieskoniai išsilaiko ilgiau nei malti, tačiau ir vieni, ir kiti turėtų būti laikomi vėsioje ir sausoje vietoje, kad išlaikytų savo aromatą ir stiprumą.
Nesumalti prieskoniai gali išlikti švieži 2-4 metus, o malti prieskoniai paprastai išlieka švieži 1-3 metus. Tačiau prieskonių galiojimo laikas tradicine prasme nesibaigia - laikui bėgant jie tiesiog praranda savo skonį ir stiprumą.
Tokie prieskonių mišiniai kaip „Garam Masala“, „Taco Mix“ ir itališki prieskoniai suteikia patiekalams gilumo ir nereikalauja daugybės prieskonių. Juos galima naudoti mėsai trinti, daržovėms pagardinti arba dėti į sriubas ir troškinius, kad įgautų papildomo skonio.
Prieskoniai paprastai neaugina pelėsių, nebent jie būtų veikiami drėgmės. Jei prieskoniai turi silpną kvapą arba yra gumuliukų, jie gali būti sugėrę drėgmės ir turėtų būti pakeisti.
Tokie prieskoniai kaip cinamonas, kajeno pipirai, ciberžolė ir juodieji pipirai gali padėti pagreitinti medžiagų apykaitą, palengvinti virškinimą ir paskatinti riebalų deginimą.
Džiovintas žoleles, pavyzdžiui, raudonėlį, čiobrelį ir rozmariną, reikėtų dėti gaminimo proceso pradžioje, kad jos spėtų atsiskleisti. O šviežių žolelių reikėtų dėti pabaigoje, kad jų skonis būtų geriausias.
Įpilkite pieno produktų (jogurto, grietinėlės, pieno), kad subalansuotumėte karštį. Įmaišykite šiek tiek cukraus arba medaus, kad sušvelnintumėte aštrumą. Įpilkite daugiau pagrindinių ingredientų (pvz., sultinio, pomidorų ar bulvių), kad susilpnintumėte prieskonius.
Pagrindiniai prieskoniai: Kasdieniam maisto ruošimui: Juodieji pipirai, druska, kmynai, kalendra, paprika, česnakų milteliai. Kepimui: Kepimui: cinamonas, muskatas, kvapieji pipirai. aštriems patiekalams: prieskoniai: aitriųjų paprikų milteliai, kajeno pipirai, garstyčių sėklos.
