Kolekcija: Prieskoniai ir žolelės

Mūsų aukščiausios kokybės prieskoniai ir žolelės yra kruopščiai atrinkti, kad jūsų kulinariniai kūriniai įgautų sodrų ir autentišką skonį. Kiekvienas ingredientas - nuo aromatingo baziliko iki šilto cinamono ir stipraus kardamono - suteikia patiekalams gilumo. Nesvarbu, ar esate namų šefas, ar profesionalus virėjas, mūsų kolekcija yra puikus pagrindas gurmaniškam maisto gaminimui. Patirkite skirtumą, kurį jūsų virtuvėje gali sukurti aukštos kokybės ingredientai.

Default collection image
  • Lemongrass_SH7

    Citrinžolė (Cymbopogon)

    Citrusiniai, žolelių prieskoniai sriuboms, kariams ir arbatai.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Parsley_leaves_SH36

    Petražolių lapai

    Šviežias, šiek tiek pipirinis augalas papuošimui ir skoniui.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Marjoram_SH33

    mairūnas

    Švelnus, gėlinis augalas sriuboms, troškiniams ir mėsai.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Rosemary_dried_SH38

    Džiovintas rozmarinas

    Kankorėžinis, aromatingas augalas keptiems patiekalams ir duonai.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Dill_dried_SH31

    Džiovinti krapai

    Šviesus, rūgštus augalas marinuotiems produktams, žuviai ir salotoms.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Oregano_Origanum_vulgare_SH35

    Paprastasis raudonėlis (Origanum vulgare)

    Klasikinis, stiprus augalas itališkiems patiekalams.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Sage_leaves_SH26

    Šalavijų lapai

    Žemiškas, pipirinis augalas mėsai ir įdarams.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Basil_SH30

    Bazilikas

    Aromatic herb with sweet, peppery notes for any dish.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Tarragon_SH32

    Tarragonas

    Aniisio kvapo žolelė padažams, padažams ir vištienai.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Peppermint_SH37

    Pipirmėtės

    Vėsinantis, mėtų augalas arbatai ir desertams.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Thyme_SH40

    Čiobreliai

    Žemiška, šiek tiek mėtų kvapo žolelė mėsai ir sriuboms.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Ožragės žemės

    Ožragės žemės

    Žemiškas, riešutų prieskonis kario ir duonos patiekalams.

    Įprasta kaina Iš €3,99
    Įprasta kaina €4,99 Pardavimo kaina Iš €3,99
  • Ginger_ground_SH77

    Imbieras maltas

    Šiltas, aštrus milteliai maisto gaminimui ir kepimui.

    Įprasta kaina Iš €2,99
    Įprasta kaina €3,99 Pardavimo kaina Iš €2,99
  • Fried_onions_SH5

    Kepti svogūnai

    Traškūs, auksiniai svogūnai suteikia turtingą skonį ir traškumą.

    Įprasta kaina Iš €4,99
    Įprasta kaina €5,99 Pardavimo kaina Iš €4,99
  • Cocoa_powder_alkalized_SH78

    Kakavos milteliai šarminti 10-12 %

    Skaidrus, turtingas kakavos milteliai kepimui ir gėrimams.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Cardamom_ground_SH80

    Kardamonas maltas

    Citrusinė, aromatinga prieskoninė arbatai ir saldumynams.

    Įprasta kaina Iš €4,99
    Įprasta kaina €5,99 Pardavimo kaina Iš €4,99
  • Caraway_ground_SH83

    Kmynų žemė

    Žemiškas, šiek tiek saldus prieskonis duonai ir troškiniams.

    Įprasta kaina Iš €4,99
    Įprasta kaina €5,99 Pardavimo kaina Iš €4,99
  • Garlic_powder_SH84

    Česnakų milteliai

    Sūrus, aštrus prieskonis visiems patiekalams.

    Įprasta kaina Iš €2,99
    Įprasta kaina €3,99 Pardavimo kaina Iš €2,99
  • Coriander_ground_SH86

    Kalendra malta

    Šiltas, citrusinis prieskonis kariams ir marinadams.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €2,99 Pardavimo kaina Iš €1,99
  • Cloves_ground_SH87

    Malti gvazdikėliai

    Stiprus, aromatingas prieskonis kepimui ir padažams.

    Įprasta kaina Iš €4,99
    Įprasta kaina €5,99 Pardavimo kaina Iš €4,99
  • Turmeric_powder_SH89

    Ciberžolės milteliai

    Auksiniai, žemiški prieskoniai kario ir sveikatingumo mišinėliams.

    Įprasta kaina Iš €2,99
    Įprasta kaina €3,99 Pardavimo kaina Iš €2,99
  • Bay_leaves_ground_Laurel_leaves_SH90

    Lauro lapai malti Lauro lapai

    Aromatingi, žemiški milteliai sriuboms.

    Įprasta kaina Iš €2,99
    Įprasta kaina €3,99 Pardavimo kaina Iš €2,99
  • Nutmeg_ground_SH91

    Maltas muskato riešutas

    Saldus, šiltas prieskonis kepiniams ir padažams.

    Įprasta kaina Iš €5,99
    Įprasta kaina €7,99 Pardavimo kaina Iš €5,99
  • Mustard_powder_SH95

    Garstyčių milteliai

    Aštrus, rūgštus milteliai padažams ir prieskonių mišiniams.

    Įprasta kaina Iš €1,99
    Įprasta kaina €1,99 Pardavimo kaina Iš €1,99

24 produktai

FAQ Image

Dažnai užduodami klausimai

Prieskoniai turi būti laikomi sandariuose induose, apsaugotuose nuo karščio, šviesos ir drėgmės. Nesumalti prieskoniai išsilaiko ilgiau nei malti, tačiau ir vieni, ir kiti turėtų būti laikomi vėsioje ir sausoje vietoje, kad išlaikytų savo aromatą ir stiprumą.

Nesumalti prieskoniai gali išlikti švieži 2-4 metus, o malti prieskoniai paprastai išlieka švieži 1-3 metus. Tačiau prieskonių galiojimo laikas tradicine prasme nesibaigia - laikui bėgant jie tiesiog praranda savo skonį ir stiprumą.

Tokie prieskonių mišiniai kaip „Garam Masala“, „Taco Mix“ ir itališki prieskoniai suteikia patiekalams gilumo ir nereikalauja daugybės prieskonių. Juos galima naudoti mėsai trinti, daržovėms pagardinti arba dėti į sriubas ir troškinius, kad įgautų papildomo skonio.

Prieskoniai paprastai neaugina pelėsių, nebent jie būtų veikiami drėgmės. Jei prieskoniai turi silpną kvapą arba yra gumuliukų, jie gali būti sugėrę drėgmės ir turėtų būti pakeisti.

Tokie prieskoniai kaip cinamonas, kajeno pipirai, ciberžolė ir juodieji pipirai gali padėti pagreitinti medžiagų apykaitą, palengvinti virškinimą ir paskatinti riebalų deginimą.

Džiovintas žoleles, pavyzdžiui, raudonėlį, čiobrelį ir rozmariną, reikėtų dėti gaminimo proceso pradžioje, kad jos spėtų atsiskleisti. O šviežių žolelių reikėtų dėti pabaigoje, kad jų skonis būtų geriausias.

Įpilkite pieno produktų (jogurto, grietinėlės, pieno), kad subalansuotumėte karštį. Įmaišykite šiek tiek cukraus arba medaus, kad sušvelnintumėte aštrumą. Įpilkite daugiau pagrindinių ingredientų (pvz., sultinio, pomidorų ar bulvių), kad susilpnintumėte prieskonius.

Pagrindiniai prieskoniai: Kasdieniam maisto ruošimui: Juodieji pipirai, druska, kmynai, kalendra, paprika, česnakų milteliai. Kepimui: Kepimui: cinamonas, muskatas, kvapieji pipirai. aštriems patiekalams: prieskoniai: aitriųjų paprikų milteliai, kajeno pipirai, garstyčių sėklos.

Nors imamės atsargumo priemonių, mūsų prieskoniai apdorojami patalpose, kuriose gali būti apdorojami riešutai, sėklos ir glitimo turintys ingredientai. Išsamesnės informacijos ieškokite ant atskirų produktų etikečių.